ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ


Η τηλεπαρουσιάστρια των Σερρών, η κυρία Στέλλα Σολωμίδου, έχει αγαπηθεί από το κοινό λόγω της απλότητας και της αμεσότητας της. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και όσοι την γνωρίζουν  μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για αυτή τη γυναίκα!
Ταξιδεψε σε πολλες γωνιες του κοσμου κι εχει αποκτησει πολλες εμπειριες ζωης. Έχει γνωρίσει την επιτυχία στη ζωή της ,όσον αφορά τον τομέα των ασφαλισεων, αλλα εχει νιωσει και μεγαλη θλιψη, λογω του θανατου ενος πολυ κοντινου της ανθρωπου πριν απο 10 χρονια! Οπως εχει δηλωσει σε συνεντευξεις της στην Aλφα τηλεοραση Δραμας αλλα και στον Alpha Αθηνων, η τηλεοραση τη βοηθησε να ξεπερασει την πολυ σοβαρης μορφης καταθλιψη που της προκαλεσε το γεγονος που αναφερθηκε προηγουμενως και ηρθε τυχαια στη ζωη της! Ειναι μια πραγματικα σπανια γυναικα που μεταδιδει ενα πολυ αισιοδοξο μηνυμα ζωης! Αγαπαει πολυ αυτο που κανει τηλεοπτικα και ο κοσμος την εχει αγαπησει πολυ και την συμβουλευεται γυρω απο θεματα μαγειρικης αλλα και οχι μονο, καθως εχει αποψη πανω σε πολλα θεματα! Εγω, που εχω την τυχη να τη γνωριζω απο κοντα, της ευχομαι ολοψυχα να ειναι παντα καλα, γερη και δυνατη και να περναει πολλες ευχαριστες στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπαει! 

Αυτη την περιοδο παρουσιαζει την εκπομπη "Τα μυστικα της κυριας Στελλας" στον τηλεοπτικο σταθμο ΕΠΙΛΟΓΕΣ  







Εδω μπορειτε να παρακολουθησετε το τρειλερ της εκπομπης της "Πες το στην κυρια Στελλα" της σεζον 2012 - 2013 του Δίκτυο τηλεοραση: 

 

SHARE

gregoire

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: