ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK KAI ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ GREGORAMA

Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ AIDS, ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ


Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά του Αids η γνωστή σε όλους μας Ελένη Λουκά μίλησε στον Γρηγόρη Ευσταθιάδη για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, για τις προφυλάξεις και τα λάθη των ανθρώπων σε αυτόν τον τομέα. Επίσης μίλησε για τις σεξουαλικές επαφές των gay ζευγαριών, για τα παιδιά που αποκτούν τα gay ζευγάρια, αλλά και για την μαθήτρια της, τη γνωστή σε όλους μας Αγγελική Δαλιάνη.



"ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ AIDS" 


"Σήμερα 1η Δεκεμβρίου, λόγω της ημέρας ήρθα στο μετρό του Συντάγματος και μίλησα στον κόσμο για το Aids. Ήρθα να περάσω το μήνυμα της ορθοδοξίας, της εκκλησίας, του θεού. Σήμερα δεν ακούγεται το θέλημα του Θεού και κυβερνάει ο σατανάς. Χορεύει τσιφτετέλι, καλαματιανό, κάνει Πάσχα! Εμείς οι άνθρωποι φοβόμαστε το δαίμονα, είμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας και δε μιλάμε. Εγώ δεν φοβάμαι τον δαίμονα. Δεν ήρθαμε να γλεντήσουμε στη ζωή, αλλά να περάσουμε άσχημα! Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι αχαλίνωτοι, μες στις ηδονές γεύονται τα αγαθά του Θεού; Αν ήμουν Θεός όλους αυτούς θα τους είχα καταστρέψει. Αυτοί που δίνουν σήμερα έξω από το Μετρό προφυλακτικά οδηγούν τον κόσμο στην πορνεία, στην μοιχεία, λειτουργούν χωρίς Θεό. Ο Χριστός λέει "Μετανοείτε". Αυτός που είναι κοντά στο Θεό θα σωθεί και δεν θα πάθει ποτέ AIDS και τις άλλες μολυσματικές αρρώστιες σύφιλη, βλεννόρροια. Τα προφυλακτικά και τα αντισυλληπτικά είναι αμαρτία, το ίδιο και οι εκτρώσεις. Αν όλοι όσοι έχουν νοσήσει από το AIDS ήταν κοντά στο θεό, δεν θα είχαν πάθει τίποτα. Τα προφυλακτικά δεν έχουν 100% ασφάλεια, ακόμα και αν φοράει κάποιος πάλι θα πάθει aids. Ο Χριστός μας φωνάζει, όχι στην αντισύλληψη, οχι στα προφυλακτικά. Είναι όλα σατανικά, δαιμονικά! Η ορθοδοξία περνάει το μήνυμα της αγνότητας! Το σεξ πριν το γάμο είναι πορνεία και μέσα στο γάμο είναι μοιχεία. Μόνο να παντρεύεται ο καθένας τον άνδρα του και τη γυναίκα του! Yπάρχουν νέοι που είναι αγνοί. Φώναζα σε αυτούς που μοιράζουν προφυλακτικά στον κόσμο και τον παρακινούν στην πορνεία, δηλαδή να κάνουν έρωτα, όποτε θέλουν. 

"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ"

"Οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι άνθρωποι. Δεν γεννιούνται από τον Θεό. 
Ο Θεός έκανε τον Αδάμ και την Εύα, δεν έκανε ούτε gay, ούτε λεσβίες, ούτε τρανσέξουαλ!  Όλα αυτά είναι του σατανά, ακόμα και οι αλλαγές φύλου. Είναι κάτι το ψυχολογικό, μπαίνει ο δαίμονας μέσα τους! Αυτοί, αν έχετε παρατηρήσει, αγαπούν υπερβολικά τη μητέρα τους. Από αυτό ξεκινάει το κακό γιατί ταυτίζονται μαζί της εσωτερικά και μου κάνει εντύπωση γιατί αγαπάνε το αντίθετο φύλο. Η φύση λειτουργεί κανονικά αλλά αυτοί όχι. Μέσα τους γίνονται γυναίκες, αλλά δεν μπορούν να κάνουν παιδιά." 



Η Ελένη Λουκά μίλησε και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την απόφαση του να γίνει πατέρας.


"Κακώς έγινε πατέρας. Οι gay δεν πρέπει ούτε να αρραβωνιάζονται, ούτε να παντρεύονται, αλλά ούτε και να υιοθετούν παιδιά. Θα καταστρέψουν αυτά τα παιδιά! Είναι άνθρωποι του σατανά και θα πάνε στην κόλλαση! Τα σόδομα και τα γόμορα καταστράφηκαν εξαιτίας ομοφυλοφίλων. Τόσο μεγάλη είναι η αμαρτία. Αυτοί δεν γεννάνε, πάνε ενάντια στον Θεό. Είναι βόμβα στα θεμέλια του Θεού. Όλα αυτά είναι πορνεία." 

"Μαθήτρια μου ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχει καταντήσει έτσι! " 

"Είχα συναντήσει κατα τύχη τους γονείς της, οι οποίοι πάνε πάντα σαν τους Χιώτες, δυό δυό και δεν πίστευα ότι είναι οι γονείς της. Όταν με είδαν σηκώθηκαν από εκεί που κάθονταν σαν να είδαν τον πρωθυπουργό. Η Αγγελική ήταν ένα καχεκτικό κοριτσάκι, πολύ μικρό μπασμένο και δεν ήταν καλή μαθήτρια, ήταν μέτρια. Δεν πίστευα ότι αυτό το κοριτσάκι θα γίνονταν ηθοποιός. Μετά τη "Μαρία την άσχημη" εξαφανίστηκε και κατάντησε να είναι στον Λουκάκο. Επιτρέπεται να καταντήσει έτσι;"






SHARE

gregoire

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου