ΕΥΚΟΛΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ...προτείνει ο Γιώργος Τσολακίδης



για να φτιάξετε αυτό το πραγματικά απολαυστικό παγωτό θα χρειαστείτε...


1 ΣΚΕΥΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ

 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΑΛΑ ΕΥΑΠΟΡΕ

1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΠΕΤΡΑ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΡΟΥΛΗ.

ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΚΕΥΟΣ  ΤΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΛΑ …ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ Ή ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ…ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ…

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ…ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΚΑΟ Ή ΜΕΡΕΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ  ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ!


ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
SHARE

gregoire

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου